Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Cégalapítás statisztika 2012. 50. hét és értékelés
2012.12.19 0:19:10


cégalapítás statisztika 2012. 50. hét....Az idei legmagasabb cégbejegyzési számot hozta az 50. hét, a 762-es számával. Ez közel 11 %-al több, mint a második legmagasabb 47. heti, és nagyjából 11 %-al ugyancsak mint a harmadik legmagasabb 41. heti adat. A márciusi óta felvett adatsor átlagánál, - tehát 544-nél - 40%-al magasabb szám, ami a számsor ezen elemét önmagában,  mint matematikai értéket nézve bíztató, és nagyon jó eredmény. Az utolsó négy hét végig magas, és kiegyensúlyozott értékeket hozott, végig kimagasló értékeket, kilengések nélkül. Az éves trend pedig -. mint korábban sokszor megírtuk - lassan felfelé ívelő, kisebb-nagyobb - kormányzati lépéseket követő - kilengésekkel tarkított. A cégalapításra való hajlandóság egyre erősebb, kezd minden visszatérni a tavaszt megelőző régi kerékvágásba, melyet tényleg csak a hirtelen bejelentett adókódex-változások, adminisztratív lépések vetnek vissza, egy-egy hétre. Az illetékemelkedés és egyéb cégjogi szigorítások még mindig éreztetik hatásukat, de ha betegnek nevezzük, és hisztérikusnak a korábbi számokat, akkor a betegünk kezd egész kiegyensúlyozott lenni, már-már félig-meddig gyógyult. Az elmúlt évek számai: 2010-ben 923, míg 2011-ben 1160, előbbihez képest 17%-os a visszaesés, utübbihoz képest, mint bázishoz 34%-os a depressziója a cégalapítás-piacnak.

Gálusz Gábor

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


 Cégalapítás 2018, cég alapítása és kft alapítás, kft alapítása a főoldalunk profilja. Cégalapítás már 12.900.- + ÁFA áron 2018-ben is, ami a legkedvezőbb a jelenlegi piacon. Cégalapítás ügyvéd jelenlétében. Elektronikus cég alapítása, egyszemélyes  kft alapítás. Magyarország piacvezető cégalapítási oldala.

CÉGALAPÍTÁS

 Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás más cégformára,cég adásvétel stb.) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014-ben, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése