Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Cégalapítás: cégalapítás menete
2011.6.23 11:52:25


Cégalapítás menete, cégalapítás folyamata, lépéseiCégalapítás: cégalapítás menete

Cégalapítás menete. Nyilván az első az elhatározás, az ötlet-fogantatás a cégalapítóban. Az üzleti rész megfogalmazása, ez nem jogi vonal elsősorban, rentábilitás-vizsgálat, üzleti terv - akár fejben is.

Az első gyakorlati lépés a cégalapítás menetében a (cégalapítás menete - 1.) kapcsolatfelvétel - időpontegyeztetés, majd ha ez fixálódott, a (2.) cégalapítási adatlap elküldése. Ezt kinyomtatni nem kell, csupán a cégalapítás előtt a szerkesztett, és elmentett file-t el kell küldeni az info@topcegalapitas.hu email címre. Székhelyhasználati nyilatkozat kitöltése, aláiratása, két tanúval is - ez ilyen esetben ha nincs, az a cégalapítás akadálya lehet.

(cégalapítás menete - 3.) Személyes megjelenés, minden alapítónak - ügyvezetőnek is - egy napon. Okmányokat hozni kell, tagoknak személyigazolványt, lakcímkártyát (2012-től tagoknak is adókártyát !), ügyvezetőnek, cégvezetőnek, cégjegyzési jogosultnak adókártyát is.

(cégalapítás menete - 4.) Iratszerkesztés, iratismertetés, alapos tanulmányozás, átolvasás, konzultáció, majd ha minden rendben van, aláírás.

(cégalapítás menete - 5.) Ügyvédi ellenjegyzés - majd a cégalapítás gyakorlati második legfontosabb mozzanata a Cégbírósági beadás, és (cégalapítás menete 6.) cégbírósági bejegyzés.

Cégalapítás után,  miután az ügyfelek távoztak, a (cégalapítás menete - 7.) bejegyzésről telefonos értesítés, e-mailben pedig e-akta küldése, kibontva is. A cégalapítás menete utolsó fejezete pedig a (cégalapítás menete - 8.) banknak történő e-akta küdés, miután az ügyfél a fiókból telefonon közli az adott banki ügyintéző telefonszámát.

Sikeres cégalapítást, üzletvitelt kíván,

Gálusz Gábor ügyvezető - Cégalapítás - Topcégalapítás

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


 Cégalapítás 2018, cég alapítása és kft alapítás, kft alapítása a főoldalunk profilja. Cégalapítás már 12.900.- + ÁFA áron 2018-ben is, ami a legkedvezőbb a jelenlegi piacon. Cégalapítás ügyvéd jelenlétében. Elektronikus cég alapítása, egyszemélyes  kft alapítás. Magyarország piacvezető cégalapítási oldala.

CÉGALAPÍTÁS

 Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás más cégformára,cég adásvétel stb.) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014-ben, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése