Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
2012. 48. heti cégalapítás statisztika
2012.12.5 21:31:06


cégalapítás statisztika 2012. 48. hét...A 661 db sikeres, és bejegyzett cégalapítás nem jelent elmozdulást az előző héthez képest. Március óta az emelkedés lassan - , de folyamatos, a 41. héttől 600 felett van a cégalapítások száma, kivéve a 45. 46. hetet, amikoris az új adótörvények visszavetették a cégalapítási kedvet, illetve pontosítok, az embereket kivárásra ösztönözte. Március óta az átlag nagyjából 20%-al emelkedett, lassan visszatér az emberek cégalapítási kedve. Megugrott a betéti társaságok iránti érdelődés, melyek mögött - mint már írtuk a KATA tételes adó áll, melyet 2013-től választhatnak a cégek, ezt korlátolt felelősségű társaságok, részvénytársaságok nem választhatják. Tavaly ugyanezen a héten 1004 céget alapítottak, a negatív elmozdulás cca. 34%-os, 2010-ben pedig 991 cégalapítás történt, ez pedig 33 %-os negatív elmozdulás. A mostani 661 cégalapítás sem kicsi szám, maximum az előző évek bázisszámaihoz képest, nyugat-európai fejlett, nagy múltú piacigazdasági szemszögből nézve még az idei viszonylag gyenge cégalapítási szám is magas.

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


 Cégalapítás 2018, cég alapítása és kft alapítás, kft alapítása a főoldalunk profilja. Cégalapítás már 12.900.- + ÁFA áron 2018-ben is, ami a legkedvezőbb a jelenlegi piacon. Cégalapítás ügyvéd jelenlétében. Elektronikus cég alapítása, egyszemélyes  kft alapítás. Magyarország piacvezető cégalapítási oldala.

CÉGALAPÍTÁS

 Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás más cégformára,cég adásvétel stb.) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014-ben, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése