Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Cégalapítás statisztika 2012. 46. hét
2012.11.23 11:17:46


A 332 cégalapítás közel 1000 cégalapítással kevesebb, mint 2011 azonos hetében, egész pontosan 934 céggel kevesebb céget alapítottak idén ezen a héten, mint 2011-ben, ez nagyjából 74 %-os csökkenés. Ez a legjobban visszaeső hét, bázisként tekintve 2011. azonos hetét. 74%-os csökkenésre idén még nem került sor. Az előző hetet vizsgálva pedig a csökkenés 130 cégalapítás, ami 38 %-os csökkenés az előző héthez képest. A márciusi változások utáni legalacsonyabb adat ez a 46. heti adat, ha kiiktatjuk március első hetének cégalapítási adatait, ezt az előre hozott cégalapítások miatt nem lehet komolyan venni. Az ok nagy valószínűséggel a kivárás, hisz jelentős változások vannak az adózás terén, olyan változások, olyan kedvezményekkel, melyek kardinálisan érintik a cégalapítások mikéntjét, paramétereit - gondolok itt a megalapítandó cégformára - a betéti társaság választása a kft alapítással szemben hatalmas adóelőnnyel járhat maximum évi 6 milliós árbevétel mellett. A szabályokat érdemes részletesen átnézni, és megvárni mindenből a végső gyakorlati verziót, ehhez idő kell, idő kell a letisztuláshoz, - véleményem szerint ez a nagyon gyenge cégalapítás statisztika gyakorlati háttere. Az, hogy így van-e kiderül a következő hetekben, hónapokban.

Gálusz Gábor

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


 Cégalapítás 2018, cég alapítása és kft alapítás, kft alapítása a főoldalunk profilja. Cégalapítás már 12.900.- + ÁFA áron 2018-ben is, ami a legkedvezőbb a jelenlegi piacon. Cégalapítás ügyvéd jelenlétében. Elektronikus cég alapítása, egyszemélyes  kft alapítás. Magyarország piacvezető cégalapítási oldala.

CÉGALAPÍTÁS

 Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás más cégformára,cég adásvétel stb.) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014-ben, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése