Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Cégalapítás statisztika 2012. 43. hét
2012.11.1 22:29:26


2012. 43. hetében a cégközlönyben 58 cégbejegyzéssel kevesebb közzététel történt, mint az azt megelőző héten. A 41. héten 658 cégbejegyzése történt, a 42. héten pedig 659 darab céget jegyeztek be. A cégalapítások száma ebben az évben a márciusi változások után összesen ötször lépték át a 600-as szintet, ebből három alkalommal a 41. 42. és 43. héten. A 37. héttől, azaz szeptember 10-től folyamatosan nő a cégalapítások száma, picit korrigálnám  ezt az adatot, nagyjából ez augusztus második felétől nő a cégalapítások száma Magyarországon, figyelemmel arra, hogy a közzétételek nagyjából két hetes csúszásban vannak a bejegyzésekhez képest, a cégalapítások pedig a cégbejegyzéseket megelőzik kb. 4-8 nappal. Ebben az évben cégalapítási csúcs (ha leszámítjuk a márciust megelőző kapkodó őrületet) a szeptember 2-3. hetében volt, belekalkulálva már az adminisztratív csúszást. Tavaly ez ilyenkor 1000 felett volt, 2012-ben eddig 685-re futotta csak. A hetek átlagának trendje így lassan nő, érdekessége a dolognak, hogy az elmúlt években szeptember közepén mindig megugrott a cégalapítási hajlandóság. És, hogy mi lehet ennek az oka? Egyszer talán posztra vetem:)

Gálusz Gábor

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


 Cégalapítás 2018, cég alapítása és kft alapítás, kft alapítása a főoldalunk profilja. Cégalapítás már 12.900.- + ÁFA áron 2018-ben is, ami a legkedvezőbb a jelenlegi piacon. Cégalapítás ügyvéd jelenlétében. Elektronikus cég alapítása, egyszemélyes  kft alapítás. Magyarország piacvezető cégalapítási oldala.

CÉGALAPÍTÁS

 Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás más cégformára,cég adásvétel stb.) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014-ben, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése