Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Cégalapítás statisztika 2012. szeptember
2012.9.29 7:49:20


Cégalapítás statisztika 2012. szeptember....Nyárra némileg csökkent a cégalapítások száma Magyarországon. A legrosszabb hét a 36. volt, egy héten 379 darab cégalapítás volt. A tavalyi év átlaga 930 cégalapítás volt, idén ez nagyjából 851 cégalapításra változott. Azonban azt ne felejtsük el, hogy utóbbi szám csalóka, torz, hisz benne vannak az év elején "elkövetett" a változások miatt felpörgött kiugró cégalapítási számok is, persze hasonló igaz a múlt évre is, hisz év végén ugyanez volt tapasztalható. A torzítás 2012-ben a legerősebb, ha ezekkel megtisztítjuk a statisztikát, akkor a 2012-re 512 jön ki, ami átlagot jelöl 2012-re, az átlag számításának kezdete a 14. hét. Azért ez a hét, mert itt állt be a cégalapítások száma egy nem hektikus, és nem hisztérikus szintre, ami mentes a kapkodástól, mindenféle egyéb olyan tényezőtől, ami az embereket meggondolatlanságra késztette, illetve ami már ténylegesen tükrözi az átlagos cégalapítói józanságot. Ez 55%-a a múlt évnek, ha a múlt évet is "tisztítjuk" a szám kb. 60%, tehát 40%-al alapítottak eddig kevesebb céget átlagban 2012-ben, mint 2011-ben, ez visszaigazolja a prognózisomat.

 

Gálusz Gábor

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt

 


 Cégalapítás 2018, cég alapítása és kft alapítás, kft alapítása a főoldalunk profilja. Cégalapítás már 12.900.- + ÁFA áron 2018-ben is, ami a legkedvezőbb a jelenlegi piacon. Cégalapítás ügyvéd jelenlétében. Elektronikus cég alapítása, egyszemélyes  kft alapítás. Magyarország piacvezető cégalapítási oldala.

CÉGALAPÍTÁS

 Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás más cégformára,cég adásvétel stb.) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014-ben, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése