Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Cégalapítás: az ügyvédi aláírásminta
2012.3.21 22:59:28


Hiteles cégaláírói nyilatkozat lehet:

1. közjegyzői aláíráhitelesítéssel ellátott aláírási címpéldány

2. ügyvédi aláírásminta

Az aláírási címpéldányon, aláírásmintán a társasági szerződésen, alapító okiraton szereplő adatokkal egyezően fel kell tűntetni a a társaság nevét, a cégjegyzésre jogosult nevét, lakhelyét, a képviselet jogcímét (pl. munkavállaló, vezető tisztségviselő stb), a cégjegyzés módját (önálló, együttes), valamint a cégjegyzésre jogosult személy aláírását.

Fontos szabály, hogy az aláírásmintát, csak a létesítő okiratot szerkesztő, és ellenjegyző ügyvéd állíthatja ki, és azt is csak cégalapítás, vagy kft alapítás, illetve cégmódosítás esetén, feltétel továbbá, hogy ezeknek olyan eljárásoknak kell lenniük, ahol a cégbíróságra az aláírásminta beküldésre is kerül.

Bankszámlanyitás esetén a bankok elfogadják az ügyvéd által a cégeljárásban kiállított aláírásmintát. Ugyanez vonatkozik a telefonszolgáltatókra is. Közbeszerzési eljárásoknál például ez nem mondható el, csak közjegyző által hitelesített aláírásmintát lehet felhasználni.

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


 Cégalapítás 2018, cég alapítása és kft alapítás, kft alapítása a főoldalunk profilja. Cégalapítás már 12.900.- + ÁFA áron 2018-ben is, ami a legkedvezőbb a jelenlegi piacon. Cégalapítás ügyvéd jelenlétében. Elektronikus cég alapítása, egyszemélyes  kft alapítás. Magyarország piacvezető cégalapítási oldala.

CÉGALAPÍTÁS

 Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás más cégformára,cég adásvétel stb.) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014-ben, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése