Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Cégalapítás: bővülő adatszolgáltatás 2012-től
2012.2.25 23:38:40


2012-től sor jogi előírás változik a cégalapításra vonatkozóan. Ilyen a cégalapítás során megadott adatok köre. A cégalapítás során 2012. január elsejétől kötelező megadni:

  - a tagok adóazonosító jelét is, nem csak a vezető tisztségviselőét. Annyi a különbség, hogy a tagok adóazonosító jele nem nyilvános, azaz a cégjegyzékbe nem kerül feljegyzésre, csupán az adóregisztráció miatt szükséges a formanyomtatványon rögzíteni azt.

2012. március elsejétől pedig:

- a tagok, és vezető tisztségviselők születési idejét is kötelező megadni, és mindkettő nyilvános, a cégjegyzékbe bejegyzésre kerül.

Továbbá kötelező kézbesítési megbízott megadása külföldi személy, illetve szervezet esetén. Ez anno kötelező volt, később azonban eltörölték. Most ismét kötelező.

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


 Cégalapítás 2018, cég alapítása és kft alapítás, kft alapítása a főoldalunk profilja. Cégalapítás már 12.900.- + ÁFA áron 2018-ben is, ami a legkedvezőbb a jelenlegi piacon. Cégalapítás ügyvéd jelenlétében. Elektronikus cég alapítása, egyszemélyes  kft alapítás. Magyarország piacvezető cégalapítási oldala.

CÉGALAPÍTÁS

 Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás más cégformára,cég adásvétel stb.) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014-ben, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése