Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Cégalapítás illetékfizetési rendszerének változása 2012. március 1-től
2012.2.19 19:49:22


2012. március 1-től nem csak az illeték összege változik cégalapítás esetén Magyarországon, hanem a megfizetés igazolásának metódusa is. Ez azt jelenti, hogy cégalapítás, cégmódosítás után, a bejegyzési, változásbejegyzési kérelemben az ellenjegyző ügyvédnek már nincs lehetősége csak tisztán nyilatkozni ezek megfizetéséről. Az átutalt illeték, közzétételi költségtérítés jóváírásakor a Magyar Államkincstár igazolást küld a jogi képviselőnek ennek megtörténtéről elektronikus formában. Ezt a fokozott biztonságú elektronikus aláírással ellátott igazolást kell csatolni a bejegyzési, változásbejegyzési kérelemhez.

Ez az eljárási rendszerváltozás ismét egy-két nappal lassítja a cégalapítás, és cégmódosítás bejegyzési gyakorlati határidejét, hisz eddig nem kellett megvárni a banki könyvelés, illetve az erről szóló igazolás megérkezését, hanem elég volt nyilatkoznia az ellenjegyző jogi képviselőnek az ide kapcsolódó illeték, közzététel rendezésének tényéről. A változás előnye viszont, hogy kiküszöbölhetőek még a cégbírósági eljárás előtt azok az esetek, amikor véletlenül téves, hibás utalás történt – ezért az esetleges NAV szankciók is elkerülhetőek.

Gálusz Gábor

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


 Cégalapítás 2018, cég alapítása és kft alapítás, kft alapítása a főoldalunk profilja. Cégalapítás már 12.900.- + ÁFA áron 2018-ben is, ami a legkedvezőbb a jelenlegi piacon. Cégalapítás ügyvéd jelenlétében. Elektronikus cég alapítása, egyszemélyes  kft alapítás. Magyarország piacvezető cégalapítási oldala.

CÉGALAPÍTÁS

 Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás más cégformára,cég adásvétel stb.) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014-ben, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése