Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Rekord számú cégalapítás 2011. utolsó hetében...
2012.1.17 4:17:37


Magyarországon rekordot döntött (2011-ben rekord) a cégalapítások száma 2011 utolsó, azaz 52. hetében.
A tárgyhéten 1696 céget alapítottak, tavaly ez a szám 1148 volt. Ez 48%-os emelkedés bázishétnek 2011. 52. hetét alapul véve. Ebben nyilvánvalóan szerepet játszott az, hogy elterjedt a médiában, 2012-től drasztikusan emelkedik a cégalapítás illetéke, illetve szigorúbb szabályok szerint lehet céget alapítani.

2012. január elsejétől még nem emelkedik meg a cégalapítás illetéke, marad a régi egyszerűsített eljárásban a 15.000 forintos egységes tétel,
az emelésre március elsején fog sor kerülni. Bizonyos szempontból akik elsiették a cégalapítást rosszabbul jártak, hisz 2011 utolsó hetére ugyanúgy fizetni kell a könyvelőnek díjat, illetve a mérlegkészítésre általában plusz egy hónapot kérnek a könyvelők. Az járt jól aki 2012 első hónapjaira hagyta a cégalapítási teendőket, hisz az illeték még a régi. Kivéve persze azokat, akiknek a cégalapítása sürgős volt, vagy szükségük volt valami miatt (pályázat) egy lezárt gazdasági évre.

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt Cégalapítás 2018, cég alapítása és kft alapítás, kft alapítása a főoldalunk profilja. Cégalapítás már 12.900.- + ÁFA áron 2018-ben is, ami a legkedvezőbb a jelenlegi piacon. Cégalapítás ügyvéd jelenlétében. Elektronikus cég alapítása, egyszemélyes  kft alapítás. Magyarország piacvezető cégalapítási oldala.

CÉGALAPÍTÁS

 Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás más cégformára,cég adásvétel stb.) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014-ben, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése