Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Cégalapítás illeték 2012
2011.12.27 16:27:17


A Parlament által elfogadott jogszabálymódosítás szerint a jövőben Bt, azaz betéti társaság alapításakor, ha az egyszerűsített eljárásban történik az illetékre 25.000 forintot kell fizetni, míg aki Kft-t, azaz korlátolt felelősségű társaságot szeretne alapítani 50.000 forint lesz az eljárás illetéke. A  normál eljárás díja a továbbiakban is marad 100.000 forint. A törvénymódosítást már elfogadta ugyan a Parlament, de kihírdetésre a Magyar Közlönyben még nem került, így kérdéses a jogszabály életbelépése, így gyakorlati alkalmazásának kezdő időpontja. A többi törvényt (Cégtörvény, Csődtörvény stb) érintő módosítások három hónap múlva lépnek életbe, az illetéktörvény módosításának életbelépése a törvény kihírdetéséig még kérdéses. Amint kihírdetik a törvény olvasóinkat tájokoztatjuk. Amki biztos: január első napjaiban az illeték változatlan marad: tehát marad az egységes 15.000 Ft-os egyszerűsített "cégalapítási" illeték.

Gálusz Gábor

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


 

 Cégalapítás 2018, cég alapítása és kft alapítás, kft alapítása a főoldalunk profilja. Cégalapítás már 12.900.- + ÁFA áron 2018-ben is, ami a legkedvezőbb a jelenlegi piacon. Cégalapítás ügyvéd jelenlétében. Elektronikus cég alapítása, egyszemélyes  kft alapítás. Magyarország piacvezető cégalapítási oldala.

CÉGALAPÍTÁS

 Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás más cégformára,cég adásvétel stb.) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014-ben, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése