Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
70.000 forintra emelkedne a cégalapítás illetéke....
2011.10.11 14:54:03


Egy új tervezet szerint a jövőben megszűnhetne a sikertörténetnek számító egyszerűsített cégeljárás. A tervezet szerint a cégeket ezentúl 1 óra helyett a Cégbíróságok 15 nap alatt kell, hogy bejegyezzék. Az alapítás illetéke ezentúl 15.000 forint helyett jogi személyiséggel rendelkező gazdasági társaság esetén 70.000 forintra emelkedne. Az egész csomag célja az a kormany.hu weboldalon található indokolás szerint az, hogy "a hitelezőket és az államot károsító, a cégeljárás egyszerűsítésével  visszaélő vállalkozói magatartások visszaszoruljanak"

Az egész törvényhalmaz nagyobb részt a csőd és felszámolási eljárás gyorsításával foglalkozna, bekerülnek ezzel kapcsolatban új a bíróságok és hatóságok részéről kiszabható szakncionálási lehetőségek. Ez mellett hozzányúlnak a cégbíróságok eljárási rendjéhez, drágábbá, és lassabbá tennék a cégalapítási eljárások lefolytatását.

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


 Cégalapítás 2018, cég alapítása és kft alapítás, kft alapítása a főoldalunk profilja. Cégalapítás már 12.900.- + ÁFA áron 2018-ben is, ami a legkedvezőbb a jelenlegi piacon. Cégalapítás ügyvéd jelenlétében. Elektronikus cég alapítása, egyszemélyes  kft alapítás. Magyarország piacvezető cégalapítási oldala.

CÉGALAPÍTÁS

 Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás más cégformára,cég adásvétel stb.) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014-ben, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése