Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Cégalapítás feltételei
2011.9.12 10:53:06


Cégalapítás, cégalapítás feltételei, szükséges okmányokCégalapítás feltételei 2013

A cégalapítás során az iratokat csakis ügyvéd/jogtanácsos előtt, a céget alapítók személyazonosságának tisztázása után lehet ügyvédnek stb.  ellenjegyeznie. A cégalapítás kötelező jogi képviselettel jár, lehet ügyvéd, közjegyző, és jogtanácsos is aki kézjegyével, és bélyegzőivel látja el az iratokat. A cégalapításnak vannak alapvető feltételei, kritériumai, amiknek maradéktalanul meg kell felelni. Bármely cégalapítási feltétel hiányában nem lehetséges a cégalapítás.

Cégalapítás feltételei - az alábbi minimális feltételek szükségesek:

- okmányok, azaz személyigazolvány, lakcímkártya, adókártya

- székhely

- törzstőke

- egyéb törvényi feltételei (általában minden cégalapítónál adott)

1. Cégalapítás feltételei - okmányok. Személyigazolvány helyett elfogadható útlevél, vagy jogosítvány. Lakcímkártya magyar állampolgárok esetében mindenképp kötelező. Lejárt okmányok a cégalapítás procedúrája során egyenértékűek azzal, mintha nem is lenne okmány. Adókártya esetében elég lehet adóhivatali igazolás is. Az okmányok faxolt, fénymásolt, szkennelt verziói nem használhatóak.

Személyigazolvány ha ketté van törve az érvénytelen. Külföldi állampolgároknál  elég útlevél. Adókártya a legtöbb országban nincsen, egy ID-t használnak egységesen.

2. Cégalapítás feltételei - székhely: A cég székhelyéül szolgáló ingatlan többségi tulajdonosának, tulajdonosainak, többségi haszonélvezőinek, többségi albérletre adásra is jogosult bérlőinek vagy személyesen jelen kell lenniük a cégalapítás során, vagy írásban kell nyilatkoziuk arról, hogy megengedik azt, hogy a cégnyilvántartásban a cég székhelyéül szolgáló ingatlan szerepeljen a cég székhelyeként. A székhelynyilatkozat letölthető a honlapunkról. Ezt alá kell iratni kettő tanúval. Ezt az iratot cégbíróságra beküldeni nem kell, ügyvéd kontrollálja csak.

3. Cégalapítás feltételei - törzstőke: a törzstőke meglétéről nyilatkozni kell írásban ügyvéd előtt. A nyilatkozat annyit tartalmaz, hogy a cég törzstőkéjét a felek befizették a cég házipénztárába. A pénzt nem kell kötelezően elhelyezni bankszámlán cégalapítás előtt, csak bejegyzés után 8 napon belül. Az elhelyezés után ezt a pénzösszeget a cég felhasználhatja, tehát nem kell a számlán tartani.

4. Cégalapítás feltételei - egyéb törvényi feltételek: céget csakis olyan személy alapíthat, aki nincs eltiltva a közügyek gyakorlásától, illetve nincs eltiltás alatt. A cég leendő tulajdonosa lehet kiskorú is, ügyvezetője, a cég nevében eljáró személy, vezető tisztségviselő viszont csak 18 év feletti állampolgár lehet. Cégalapítás 2012 eltiltás - ról szól cikkünk.

Céget külföldi, és magyar állampolgárok azonos feltételek mellett alapíthatnak. Lehet egyetlen egy személy a cégalapító, ez igaz kft-nél, Zrt-nél, betéti társaságnál kötelező legalább kettő tag cégalapításkor. A tagok lehetnek más gazdasági társaságok is.

Egy személy egyszerre csak egy helyen lehet korlátlanul felelős tag, azaz egy helyen lehet betéti társaság beltagja, kkt tagja, illetve egyéni vállalkozás és előbbi kettő kizárják egymást.

Amennyiben kérdése lenne a cégalapítás feltételei-ről, kérem hívja bizalommal a 06 1 235 0566-os telefonszámot.

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


 Cégalapítás 2018, cég alapítása és kft alapítás, kft alapítása a főoldalunk profilja. Cégalapítás már 12.900.- + ÁFA áron 2018-ben is, ami a legkedvezőbb a jelenlegi piacon. Cégalapítás ügyvéd jelenlétében. Elektronikus cég alapítása, egyszemélyes  kft alapítás. Magyarország piacvezető cégalapítási oldala.

CÉGALAPÍTÁS

 Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás más cégformára,cég adásvétel stb.) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014-ben, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése