Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
2020-ban kiérdemelte cégünk a Bisnode AA-s...
2020.5.15 10:16:47


Cégünk a Gross Office Kft. 2020-ban is kiérdemelte a Bisnode Magyarország Kft-től az AA-s Silver tanúsítványt. 1908 óta minősíti a Bisnode a cégeket, vállalatokat. A cégeket elsősorban pénzügyi stabilitásuk alapján vizsgálja, mára a Bisnode cégminősítő, céginformációs szolgáltatásai Európa legelterjedtebb rendszerévé váltak az idők folyamán. A most használt tanúsítványokat a  Bisnode 1989 óta használja, a vállalatok 1996 óta kapnak lehetőséget arra, hogy megkapják az ide vonatkozó tanúsítványt.

Büszkességgel tölt el bennünket, hogy megkaptuk az AA-s Silver tanúsítványt, ezen cégminősítéssel a vállalatok, cégek mindössze 1.75 % rendelkezik csak. Cégünk részére kibocsátott lejjebb látható tanúsítvány azt reprezentálja, hogy a velünk létrejött üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Az AA Silver minősítés cégünket az elit vállalatok közé emeli.

 


Irodánk ahol szívesen fogadjunk Önt: 1027 Budapest, Bem rakpart 50. I/1. Tel.: 06 (1) 235 0566

 Cégalapítás 2018, cég alapítása és kft alapítás, kft alapítása a főoldalunk profilja. Cégalapítás már 12.900.- + ÁFA áron 2018-ben is, ami a legkedvezőbb a jelenlegi piacon. Cégalapítás ügyvéd jelenlétében. Elektronikus cég alapítása, egyszemélyes  kft alapítás. Magyarország piacvezető cégalapítási oldala.

CÉGALAPÍTÁS

 Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás más cégformára,cég adásvétel stb.) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014-ben, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése