Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Megszavazta a Parlament az illetékmentességet...
2017.2.21 15:33:29


Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter múlt év november 29-én nyújtotta be a T/13091. számot viselő és " a közigazgatási ügyintézéshez kapcsolódó egyes illetékek és díjak megszüntetéséről" címet viselő törvényjavaslatot. Ez a törvényjavaslat 2. oldala tartalmazza azt, hogy a szociális szövetkezet, korlátolt felelősségű társaság, egyéni cég, közkereseti társaság, egyéni cég, közkereseti társaság, és a betéti társaság bejegyzésére irányuló eljárása illetékmentes. Az általános vita 2016. december 8-án kezdődött, melyet bizottsági eljárások és legvégül a mai napon 11 órakor szavazás zárt. A szavazás 180 igen, 2 tartózkodás mellett elfogadta a törvényjavaslatot. Ennek következményeként 2017. március 1-vel a cégalapítások - kivéve Zrt alapítást - illetékmentesek. Ez vonatkozik az egyszerűsített és normál cégalapítási, cégbejegyzési eljárásokra is. 

A cégalapítás költsége a topcegalapitas.hu-nál egy egyszemélyes kft-t figyelembe véve, a korábbi 50.000+19.774= 69.774-es díj helyett csupán 19.774, azaz kevesebb, mint harmadába (!!!) kerül. Sohasem érte meg  - innét nézve - jobban  céget alapítani, mint most a rendszerváltás óta.

Rendeljen cégalapítás most a topcegalapitas.hu-n keresztül és használja ki az illetékmentességet!

 

 


 Cégalapítás 2018, cég alapítása és kft alapítás, kft alapítása a főoldalunk profilja. Cégalapítás már 12.900.- + ÁFA áron 2018-ben is, ami a legkedvezőbb a jelenlegi piacon. Cégalapítás ügyvéd jelenlétében. Elektronikus cég alapítása, egyszemélyes  kft alapítás. Magyarország piacvezető cégalapítási oldala.

CÉGALAPÍTÁS

 Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás más cégformára,cég adásvétel stb.) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014-ben, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése