Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Cégalapítás 2016 - némi változás január 1-től...
2015.12.17 6:56:13


2016. január 1-től ismét szigorúbb, és nehezebb lesz a cégalapítás. A változást az Adózás rendjéről szóló törvény jelenti, amelyet minden év végén biztosan módosítanak. A cégalapításhoz leginkább az adóregisztrációs eljárás vonatkozik. Itt szabályozzák azt, hogy milyen cég kaphat adószámot, és milyen paraméterekkel rendelkező cég nem. Amelyik cég a cégalapítás során nem kap adószámot, annak cégbejegyzési kérelmét a cégbíróságok elutasítják. Ennek tipikus, egyik leggyakoribb oka, ha az adott vállalkozást alapító személynek van, vagy volt olyan cége, amelyik legalább 15 millió adótartozást halmozott fel. Ez az összeg nagyobb cégeknél 30 millió forint. Ezek az összegek lényegesen le lesznek szállítva 2016. január 1-től. Ennek megfelelően az új legtöbb cégalapításban résztvevőt érintő határ 5 millió forint, a nagyobb adóteljesítmény adózóknál ez 10 millió forint. A változás másik fontos eleme, hogy a cégvezetőket is vizsgálják 2016. január 1-től, tehát rájuk is az ügyvezetőkre vonatkozó szabályok az irányadóak. Így nem lehet azzal megkerülni az adóregisztrációs eljárást, hogy valaki ügyvezető helyett cégvezetőként jelöli meg magát a cégalapítási iratokon. Az eddigi 180 napos visszamenőleges vizsgálati idő is változik 360 napra.

 

Cégalapítással, székhelyszolgáltatással összefüggésben keresse bátran központi irodánkat a 1027 Budapest, Bem rakpart 50. sz. alatt.

 


 Cégalapítás 2018, cég alapítása és kft alapítás, kft alapítása a főoldalunk profilja. Cégalapítás már 12.900.- + ÁFA áron 2018-ben is, ami a legkedvezőbb a jelenlegi piacon. Cégalapítás ügyvéd jelenlétében. Elektronikus cég alapítása, egyszemélyes  kft alapítás. Magyarország piacvezető cégalapítási oldala.

CÉGALAPÍTÁS

 Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás más cégformára,cég adásvétel stb.) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014-ben, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése