Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Cégalapítás – Eltérhet a központi ügyintézés és a székhelyszolgáltatás helye
2015.6.5 12:42:31


A székhely megléte törvényei feltétele 2015-ben is a cégalapításnak.A cégalapítás több lépcsős folyamat, amelyet akár, heteken át tartó szervezés, egyezkedés, papír beszerzés előz meg. Ennek az egyik kulcsfontosságú része a székhely rendezése, akár székhelyszolgáltatás révén.

Ez alatt az idő alatt, akármennyire szeretnénk sincsen meg minden apró tudásunk arról, hogy melyek azok a dolgok, akár apróság, akár nem, amire mindenképpen figyelni kell.

Ebbe bele tartozik sokszor az is, hogy a társaság székhelye a cégalapítás során nem ugyanott lesz, mint ahol a központi ügyintézés fog folyni. Erre természetesen felhívjuk a figyelmet minden ügyfelünknél, akinél felmerül ez a probléma, de érdemes erről idő előtt tájékozódni, hogy ne a sietség befolyásolja döntésünket.

Minden jogszabály megengedi azt, hogy a székhely, székhelyszolgáltatás helye és a központi ügyintézés elváljon egymástól, annak ellenére, hogy alapszabályként ugyanott van.

Az adóhatóság szempontjából egyáltalán nem mindegy, hogy a kettő hol található.

Törvény szempontjából nem lett szabályozva a bejegyzés kérdése olyan értelemben, hogy nem kötelező, hogy a cégbíróság által bejegyeztessük. A NAV természetesen itt is másik véleményt képvisel, mivel ha az ellenőrzés során derül ki, hogy két külön helyről van szó, akkor abból büntetés is lehet, feltéve, hogy hozzájuk a könyvelőn keresztül adatlapon nem adtuk azt meg.

Ezért mindenkinek azt ajánlom, hogy a hatóság felé mindenképpen jelezzék, hogy maga a központi ügyintézés hol lesz. De a cégalapítás során, a társasági szerződésben van arra lehetőség, hogy ez a különbség, jelzésre kerüljön.

Cégalapítás, székhelyszolgáltatás előtt kérjen ingyenes konzultációt - központi irodánk címe: 1027 Budapest, Bem rakpart 50


 

 Cégalapítás 2018, cég alapítása és kft alapítás, kft alapítása a főoldalunk profilja. Cégalapítás már 12.900.- + ÁFA áron 2018-ben is, ami a legkedvezőbb a jelenlegi piacon. Cégalapítás ügyvéd jelenlétében. Elektronikus cég alapítása, egyszemélyes  kft alapítás. Magyarország piacvezető cégalapítási oldala.

CÉGALAPÍTÁS

 Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás más cégformára,cég adásvétel stb.) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014-ben, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése