Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Cégalapítás – Bankszámlájára CSAK igazolt pénzt fizessen be, mert bajba is kerülhet!
2015.6.2 13:51:40


Bankszámla nyitása cégalapítás után a cégbejegyzéstől számított 8 napon belül, törzstőke elhelyezéssel kötelező!Érdemes odafigyelni arra, hogy milyen pénzt fizet be bankszámlájára, mert bizony nem mindegy az igazolás szempontjából.

A cégalapítás során minden gazdasági társaságnak kötelező bankszámlát nyitnia. Erre a számlára kerül fel első körben a társasági szerződésben megadott törzstőke is. Miután a cégalapítás megtörtént, bejegyezték a cégünket, és a jegyzett tőkével is minden rendben volt, erre a bankszámlára történik minden nemű pénz be,- és kifizetés, amely a céggel kapcsolatos.

Ezeknél a befizetéseknél nagyon vigyázzunk, hogy ne rakjunk be olyan összeget, amelyet később nem tudunk igazolni.

Ha egy - egy befizetésre, átutalásra kérünk kölcsön, akkor győződjünk meg arról, hogy a kölcsön kapott pénz, az olyan társaságtól vagy magán személytől származzon, akinek lehetséges, hogy van olyan jövedelme, bevétele, amelyből azt a kölcsönkapott összeget szabályosan ki tudják venni.

Nem ajánlatos felszámolás alatt lévő cégtől vagy végelszámolás alatt lévő gazdasági társaságtól kérni, sem olyan személytől, akinek a jövedelme alapján megállapítható, hogy annyi összeget nem tudott volna sem összegyűjteni, sem kölcsön adni.

Tulajdonképpen az igazolt pénz, a fent említett feltételeket jelenti, mert az adóhatóság nem csak azt nézi meg, hogy nekünk honnan van a pénz, hanem azt is, hogy aki kölcsön adta, annak honnan lehet. Ez egy dominó-effektus, amelyet jobb nem elindítani, mert az igazolatlan pénzt a hatóság egyéb jövedelemnek minősítheti, amelyre adót, késedelmi pótlékot és bírságot szabhat ki. Cégalapítás előtt tájékozódjanak mindenről, nem érdemes kockáztatni.

Kerüljék el a felesleges költségeket, és CSAK igazolt pénzt fizessenek be.


 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


 

 Cégalapítás 2018, cég alapítása és kft alapítás, kft alapítása a főoldalunk profilja. Cégalapítás már 12.900.- + ÁFA áron 2018-ben is, ami a legkedvezőbb a jelenlegi piacon. Cégalapítás ügyvéd jelenlétében. Elektronikus cég alapítása, egyszemélyes  kft alapítás. Magyarország piacvezető cégalapítási oldala.

CÉGALAPÍTÁS

 Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás más cégformára,cég adásvétel stb.) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014-ben, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése