Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Közlemény
2015.5.7 11:33:25


Többszöri megkeresésre reagálva itt is megerősítjük, hogy cégünk nem azonos a sajtót körbejárt botrányos LOGOSZ nevű - a híradások szerint milliárdos adótartozókat bújtató, a székhelyszolgáltatás intézményét lejárató - cégtemető - eredetileg a VIII. kerületbe bejegyzett - vállalkozással.
 
A hasonlóságra egyetlen tény adhat csupán okot: nevezett vállalkozás a közelmúltban székhelyét egy kb. 20 m2-es szintén Bem József utcai irodába jegyeztette be, amely „véletlenül” ugyanaz a Bem József utca, mint ami cégünk egyik telephelyének II. kerületi utcája. A fogyasztók egy részét ez - a visszajelzések szerint - megtévesztheti.
 
Arra  kérjük tisztelt ügyfeleinket, hogy a Bem József u. 9. sz. alatt ne adjanak pénzt át, az ugyanis nem a Gross cégcsoport  irodája. Az ebből adódó károkért felelősséget nem vállalunk.
 
Cégünk irodája a II. ker. Bem József u. 6-os szám alatt, illetve a Bem rakpart 50. sz. alatt található.
 
A topcegalapitas.hu és  a Gross Cégcsoport sem informális, sem jogi, sem semmilyen kapcsolatban nem áll és nem is állt a LOGOSZ nevű cégekkel. Ettől a jövőben sem szeretnénk eltérni.
 
Elhatárolódunk nevezett cég minden fogyasztókat megtévesztő un. marketingfogásától és trükközésétől, illetve az összes olyan a sajtóban is napvilágot látott tevékenységüktől, amely minden egészséges lelkületű magyar állampolgár jóérzését, igazságérzetét, jogkövető szemléletét sérti. Bízunk benne, hogy a hatóságok az ügy végére hamarosan pontot tesznek.
 
Állunk rendelkezésére T. Ügyfeleinknek a továbbiakban is cégalapítás lebonyolításában, székhelyszolgáltatásban - Budapesten, vagy Újlengyelben - mindennemű cégügyletben, cégközvetítésben, könyvelésben. Telefonszámaink: 06 (1) 235 0566 illetve 06 (30) 386 2070.
 
Cégalapítás, székhelyszolgáltatás ügyében állunk rendelkezésére 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt

 


 


Cégalapítás 2018, cég alapítása és kft alapítás, kft alapítása a főoldalunk profilja. Cégalapítás már 12.900.- + ÁFA áron 2018-ben is, ami a legkedvezőbb a jelenlegi piacon. Cégalapítás ügyvéd jelenlétében. Elektronikus cég alapítása, egyszemélyes  kft alapítás. Magyarország piacvezető cégalapítási oldala.

CÉGALAPÍTÁS

 Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás más cégformára,cég adásvétel stb.) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014-ben, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése