Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Cégalapítás 2015-ben is a topcegalapitas.hu-val!
2015.1.10 7:35:22


Rendeljen cégalapítást akár INGYEN 2015-ben is kedvezményekkel, ajándékokkal.Folytatjuk 2015-ben is akcióinkat. az Újévben is még a régi 2014-es áron érhetőek el a szolgáltatásaink. A következő szolgáltatásokat tudja elérni kedvezményes áron:

- cégalapítás, mind kft alapítás - ezt törzstőke befizetése nélkül is megteheti - , mind bt alapítás

- meglévő cégek módosítása, azaz cégmódosítás

- székhelyszolgáltatás, mind Budapesten, mind pedig Újlengyelben iparűzési adó mentes településen

- végelszámolás, cégmegszüntetése

1. Cégalapítás. Ha céget szeretne alapítani, akkor a munkadíj már eleve kedvezményes, hisz csak 12.900 forint + áfát. fizet. Ha szeretne rajtunk keresztül könyveltetni, akkor cégalapítás munkadíjat elengedjük, azaz nulla forintért ingyen elvégzik azt ügyvédeink. Ma Magyarországon a hatályos törvények szerint úgy tud Kft-t alapítani, hogy még a törzstőkét sem kell alapításkor befizetnie, mégis 3 millió forintos törzstőkével indul a cége, persze a kolározásokat is érdemes ilyenkor figyelembe venni és ez alapján meghozni a szükséges döntést. Minden cégalapításhoz ingyen számlázóprogramot adunk ajándékba. Ha van könyvelője se csükkedjen, hisz cégalapítása akkor is lehet még ingyenes, ha nem vesz igénybe könyvelést. Ilyenkor ha szeretné, hogy kezeljük a céges adminisztrációját, és adjunk irodát Önnek, akkor székhelyszolgáltatás megrendelésével a cégalapítás munkadíja ingyenes! A székhelyszolgáltatás igénybe vevő ügyfeleink között pedig Dubaji luxusutazást sorsolunk ki, hogy ne csak kedvezményeket adjunk Önnek, hanem élményeket is. 

A cégmódosítás és egyéb cégjogi ügyletekkel kapcsolatos akcióinkat érdemes tanulmányozni az adott menüpontban. 

2015-ben is keresse a topcegalapitas.hu.t a 06 1 235 0566-os telefonszámon, hogy igénybe tudja venni a kedvezményeket, különösen azokat, amelyekkel sehol máshol nem találkozhat.


 

Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


 Cégalapítás 2018, cég alapítása és kft alapítás, kft alapítása a főoldalunk profilja. Cégalapítás már 12.900.- + ÁFA áron 2018-ben is, ami a legkedvezőbb a jelenlegi piacon. Cégalapítás ügyvéd jelenlétében. Elektronikus cég alapítása, egyszemélyes  kft alapítás. Magyarország piacvezető cégalapítási oldala.

CÉGALAPÍTÁS

 Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás más cégformára,cég adásvétel stb.) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014-ben, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése