Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Új cégek 2015-től havi áfabevallók lesznek...
2014.12.4 18:52:45


Cégalapítás még idén 20114-ben, választható áfa fizetési gyakorisággal!2015. január 1. után alakult társaságok havi áfabevallásra lesznek kötelezve. A kormány által bevezetett intézkedés oka az áfacsalások visszaszorítása. Eddig a cégalapítás után bejegyzésre került cégek miután megkapták az adószámukat, melyről a bejegyző végzésből értesülhettek, negyedéves áfabevallásra voltak kötelezve. Így az első áfabevallásuknak csak negyedév végén kellett eleget tenniük. Ezen szigorított a komány, így ha 2015. január 1. után ha céget, pl. kft-t alapít, cégének minden hónapban kell áfabevallást adnia. 

 

Havi áfabevallás hátrányai

 

Értelemszerűen a havi áfabevallás, azaz a gyakori áfabevallási kötelezettség nem csak a bevallásra hanem az áfa fizetésre is vonatkozik. Így az áfát minden következő hó 20-ig be kell fizetni a központi költségvetésbe. A könyvelővel is ajánlottabb a szorosabb együttműködés, ez bizonyos szempontból persze előnyös is tud lenni. 

 

Jó hír: Idén alapított és adószámot kapott cég, még választhat

 

Jó hír, hogy azok a személyek, akiknek cégét cégalapítás után még idén bejegyzi a cégbíróság, még választhatnak: negyedéves vagy havi áfabevallók kívánnak lenni. Így ha nem akar havi áfabevalló lenni, és nem okoz különösebb hátrányt, hogy idén alapítsa meg cégét, akkor tanácsos december maximum első hetéig felkeresnie ügyvédet, hogy idén még bejegyeztethesse a cégét.

 


 

Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


 Cégalapítás 2018, cég alapítása és kft alapítás, kft alapítása a főoldalunk profilja. Cégalapítás már 12.900.- + ÁFA áron 2018-ben is, ami a legkedvezőbb a jelenlegi piacon. Cégalapítás ügyvéd jelenlétében. Elektronikus cég alapítása, egyszemélyes  kft alapítás. Magyarország piacvezető cégalapítási oldala.

CÉGALAPÍTÁS

 Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás más cégformára,cég adásvétel stb.) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014-ben, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése