Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Cégalapítás: mikortól működhet a cég?
2011.7.1 0:15:41


cégalapítás után mikortól működhet az alapított cégCégalapítás: mikortól működhet a cég?

Cégalapítás utáni időszakot a cégbejegyzésig a társaság életében előtársasági időszaknak nevezzük. Cégalapítás pillanatában, azaz a létesítő okirat aláírásakor a cég már jogalanyisággal rendelkezik.

A válasz: a cégbejegyzési kérelem beadásától számítva. Mondhatni a cég előtársasági funkciója nem a cégalapítással, hanem a Cégbíróságra történő beadással teljesedik, csúcsosodik ki. Manapság az előtársasági funkciója lecsökkent, hiszen egyszerűsített cégeljárás esetén a beadástól számított egy óra alatt a cég sorsáról a Cégbíróságnak döntenie kell.

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


 Cégalapítás 2018, cég alapítása és kft alapítás, kft alapítása a főoldalunk profilja. Cégalapítás már 12.900.- + ÁFA áron 2018-ben is, ami a legkedvezőbb a jelenlegi piacon. Cégalapítás ügyvéd jelenlétében. Elektronikus cég alapítása, egyszemélyes  kft alapítás. Magyarország piacvezető cégalapítási oldala.

CÉGALAPÍTÁS

 Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás más cégformára,cég adásvétel stb.) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014-ben, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése