Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Új cégnyomtatványok cégalapításhoz, cégmódosításhoz....
2014.3.27 9:38:29


Cégalapítás 2014 - új cégnyomtaványok a láthatáron...Új cégnyomtaványokat hozott az új Ptk. 2014. március 15-től, vagyis egy ehhez a jogszabályhoz kapcsolódó végrehajtási rendelet a 12/2014. (II. 28.) KIM rendelet. A jogszabály tartalmazza az egyszerűsített cégeljárásban használható iratmintákat (ezeket használják az ügyvédek, jogtanácsosok a cégalapítás, cégmódosítás során) illetve az ügyfelek által alá nem írt, de a jogi képviselő által kitöltött és beküldendő e-cégnyomtaványokat is. Előbbit már használják a szakemberek, utóbbival az a probléma, hogy informatikailag még nem állnak rendelkezésre, hiába tartalmazza azt a KIM rendelete. A Céginformációs Szolgálat közleményéban tudatja azt, hogy két hétig, azaz 2014. április 1-ig használhatóak még a régi sablonok, utána viszont már csak az újakat fogadják el. Mindenki bízik abban, hogy a cégeljárásban használatos programokat fejlesztő cégek addig végeznek az új cégnyomtatványok létrehozásával. Emlékeztetőül: 2012. január 1-e után néhány napig nem lehetett cégalapítás után cégbejegyzési kérelmet beadni, mert az új sablonok informatikailag még nem kerültek lefejlesztésre, a bíróságok pedig már csak az újat fogadták el. Reméljük erre idén nem fog sor kerülni, a szakma üdvözli a határidő 2014. április 1-e történő kitolását.

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


 Cégalapítás 2018, cég alapítása és kft alapítás, kft alapítása a főoldalunk profilja. Cégalapítás már 12.900.- + ÁFA áron 2018-ben is, ami a legkedvezőbb a jelenlegi piacon. Cégalapítás ügyvéd jelenlétében. Elektronikus cég alapítása, egyszemélyes  kft alapítás. Magyarország piacvezető cégalapítási oldala.

CÉGALAPÍTÁS

 Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás más cégformára,cég adásvétel stb.) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014-ben, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése