Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Megjelentek a 2014. március 15-től használható társasági iratminták...
2014.3.11 20:19:37


Megjelent a 12/2014. KIM rendelet, amely tartalmazza a 2014. március 15-től érvényes társasági szerződésmintákat.Megjelentek 2014. február 28-i dátummal az egyszerűsített cégeljárásban egyedül használható társasági szerződésminták. 2014. március 15-ével hatálybalépő új Ptk-hoz kapcsolódóan módosították a Ctv-t, (2006. évi V. tv), amelynek melléklete tartalmazta korábban az egyszemélyes kft alapító okiratát, a többszemélyes kft társasági szerződését, a betéti társaság társasági szerződését, és az összes törvényi cégalapítás során használható társasági szerződéseket. Ez a melléklet a jogszabálymódosítás óta üresen tátongott, külön rendeletben tervezték annak szabályozását, megalkotását, közzétételét. Ez néhány hete napvilágot látott, és először csak a mi weboldalunkról a topcegalapitas.hu weboldal jobb sávjából tölthetőek le. Egészen a rendelet megjelenéséig ügyvédkörökben, főleg a cégeljárásban, cégalapításban jobban érdekelt ügyvédkörökben nagy volt a félelelem, hisz az igazságügyi miniszteri rendelet meglehetősen sokat késett, attól is féltek sokan, hogy időben meg sem születik az. A társasági szerződésminták weboldalunkról letölthetőek, és szabadon terjeszthetőek.

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


 Cégalapítás 2018, cég alapítása és kft alapítás, kft alapítása a főoldalunk profilja. Cégalapítás már 12.900.- + ÁFA áron 2018-ben is, ami a legkedvezőbb a jelenlegi piacon. Cégalapítás ügyvéd jelenlétében. Elektronikus cég alapítása, egyszemélyes  kft alapítás. Magyarország piacvezető cégalapítási oldala.

CÉGALAPÍTÁS

 Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás más cégformára,cég adásvétel stb.) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014-ben, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése