Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Cégalapítás és cégbejegyzés statisztika 38. hét
2013.9.19 5:47:03


Cégalapítás - cégbejegyzés statisztika 2013. 37. hét...Legutóbb közreadott cégalapítás - cégbejegyzés jelentésünkben már jósoltuk: a nyári csökkenés feltehetően csak egy eddig még nem észlelt szezonális hatás követkeménye lehet. A Cégközlöny legfrissebb száma szerint most 558 céget jegyeztek be Magyarországon. Ez 41.3 %-os emelkedés a múlt heti számhoz képest, ami egyébként a mélypont volt tavasz óta. Tavaly ilyenkor 508 cégbejegyzés történt, 2011-ben ez a szám jóval magasabb volt -  929 -, úgyszintén 2010-ben. A tavalyi szinthez képest ez 9.9 %-os, tehát közel 10 %-os emelkedés. Ebből bármit is levonni esztelenség lenne, tavaly a nyár egyenletesen viszonylag folyamatosan jól teljesített - a körülményekhez képest - , a mostani tavalyihoz mért 9.9 %-os emelkedés - szerintünk - csak a mostani nyár gyorsabb kiigazítása volt, csak héten belüli adatokkal összehasonlítást, messzenő következtetést meggondolatlanság lenne tenni. A piacot leírni így felelőtlenség lenne, hisz a 10 %-os emelkedés mögött összesen 50-el több cégalapítás - cégbejegyzés van, ami lehet egyéni akció (néhány tulajdonos egyéni akciója), ismertek olyan esetek a közelmúltból - nagyjából épp ezen a héten - amikoris azonos székhelyre, azonos hátterű tulajdonosok nagyjából ennyi céget jegyeztettek be. A jövő cégalapítás-zenéje mindenképp 500-550 feletti szint, a cégalapítás piac nagyon bizonytalan, túl sok biztató jelet nem látunk, annak ellenére, hogy választási költségvetés jön, jegybanki nulla százalékos hitelezéssel. A "működő" cégek száma ezen a héten 520.765 volt, ami csökkenés az előző héthez képest. A csökkenés a 30. hét óta, azaz hét hete folyamatos, azaz több céget törölnek már hét hete, mint amennyit bejegyeznek, annyi biztos: ez lesz a jövő útja, tudva a kft alapítás során jövő év tavaszától előírt 3 milliós minimum jegyzett tőkét. Ez nagyban fogja csökkenteni a cégalapítási kedvet jövő év tavaszától, az más kérdés, hogy 2014. március 15-e előtt számottevő kft alapítás emelkedés várható, a cégalapítások száma emelkedni fog, hisz addig még a régi 500.000 forintos jegyzett tőkével lehet céget alapítani. Sokaknak azonban még ez is gondot okoz.

Gálusz Gábor

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


 Cégalapítás 2018, cég alapítása és kft alapítás, kft alapítása a főoldalunk profilja. Cégalapítás már 12.900.- + ÁFA áron 2018-ben is, ami a legkedvezőbb a jelenlegi piacon. Cégalapítás ügyvéd jelenlétében. Elektronikus cég alapítása, egyszemélyes  kft alapítás. Magyarország piacvezető cégalapítási oldala.

CÉGALAPÍTÁS

 Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás más cégformára,cég adásvétel stb.) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás 2014-ben, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése